Šport > Košarka
2671 ogledov

Navijači Dallasa dočakali novice o Irvingovi poškodbi

Kyrie Irving Profimedia
Kyrie Irving jo je odnesel brez hujše poškodbe.

Kyrie Irving je moral sredi dvoboja s Portlandom zapustiti parket, saj je staknil neugodno poškodbo. Ob prodoru so ga podrli na tla, nato pa je na njegovo nogo padel njegov soigralec Dwight Powell. Zvezdnik Dallasa je nato odšepal v garderobo in se ni več vrnil v igro.

Trener Jason Kidd po tekmi še ni imel vpogleda v resnost poškodbe, dejal je, da bo več znanega po pregledu. Čeprav celotna zadeva ni izgledala nedolžno, pa si navijači Dallasa po pregledu z magnetno resonanco lahko nekoliko oddahnejo. Irvingovo stopalo jo je namreč odneslo brez zlomov, kar bi pomenilo daljšo odsotnost z igrišč, ima 'le' kontuzijo pete. Ta igralcu sicer povzroča bolečino.

Pri Dallasu o času okrevanja še niso konkretneje spregovorili, prav tako še ni uradnega statusa igralca pred tekmo z Memphisom, ki bo na sporedu v noči na torek.

Da ne gre za nič hujšega je na socialnih omrežjih sicer sporočil tudi Irving.

"Hvaležen sem za vse molitve, dobre želje in sporočila. Resnično cenim brezpogojno ljubezen, ki ste mi jo pokazali. Počutim se bolje kot včeraj in zaenkrat je to vse, kar lahko rečem. Vse bo v redu," je 'svojemu plemenu' in družinskim članom sporočil Irving.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice