Navijači Dallasa so si zaželeli še enega Slovenca

Foto: KZS/alesfevzer.com
Foto: KZS/alesfevzer.com
"Sporočilo za novega generalnega managerja!"
Oglej si celoten članek

Medtem ko v Dallasu zaradi odhodov generalnega managerja Donnieja Nelsona in trenerja Ricka Carlisla vre, si je kar precej navijačev franšize vzelo čas in si z zanimanjem ogledalo predstavo Luke Dončića v dresu slovenske reprezentance. Prvi zvezdnik Mavericks je ob zmagi proti Hrvaški zbral 10 točk, sedem skokov in kar 17 asistenc. Slednja številka je navdušila pristaše Dallasa, saj v Evropi precej strožje igralcu pripisujejo podaje za koš soigralcev.

Dončić sicer ostaja pravi ambasador slovenske košarke, precej navijačev je na primer spraševalo, kje lahko nabavijo dres Slovenije, v svojih vrstah pa si je marsikateri podpornik ekipe iz Teksasa kar naenkrat zaželel še enega Slovenca. Tokrat na tapeti ni bil Goran Dragić, ki so ga v preteklosti že povezovali s prestopom v Dallas, ampak Klemen Prepelič.

Slednji je s svojo strelsko predstavo navdušil Američane, zbral je 31 točk ob metu 6/8 za tri točke. Mnogi so prihodnjem generalnemu managerju Dallasa svetovali kar podpis pogodbe s 'slovenskim sniperjem'. To je sicer nerealno pričakovati.

Foto: KZS/alesfevzer.com Klemen Prepelič

Prepelič se je na tekmi sicer izkazal tudi z izjemno trojko ob izteku tretje četrtine, ko je zadel s skoraj polovice igrišča in takrat poskrbel za vodstvo s 77:70.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.