Navijači Interja kljub prepovedi v Parmo

Foto: Žurnal24 Inter, ki je v zadnjih kolih zapravil priložnost po osvojitvi naslova, bo prilož
Potem ko so zaradi strahu pred izgredi navijačem Rome prepovedali ogled tekme v Cataniji na Siciliji, so oblasti v Parmi enako odločitev sprejele za navijače milanskega Interja.
Oglej si celoten članek

Kljub temu so Interjevi navijači napovedali množično romanje v Parmo, kjer Interju zmaga prinaša 16. naslov italijanskega prvaka. Navijači Interja so pozvali vse navijače širom Italije, naj se jim pridružijo v Parmi, kjer bodo skupaj spodbujali svoje ljubljence. "Čeprav ne smemo na stadion, gremo v Parmo. Pozivamo vse navijače Interja, naj v nedeljo obkrožijo stadion, tako da nas bodo naši nogometaši slišali. Naredili bomo invazijo na Parmo," so navijači zapisali v svojem sporočilu. Po objavi oglasa se je odzval župan Parme Pietro Vignali. "Do konca tedna bomo zaskrbljeni. Zjutraj smo zasedali in sklenili, da gre za tekmo zelo visokega tveganja. Policija nas hrabri. Trdijo, da bodo pripravljeni na prihod navijačev. Mestne oblasti bodo dale policiji popolno podporo," pravi Vignali.

Tako kot navijači Interja so svojo pot v Catanio napovedali tudi navijači Rome. Pred zadnjim kolom ima Inter pred Romo le točko prednosti. Vroč bo tudi obračun za obstanek v Serii A. Parma za Catanio zaostaja za dve točki. Kdo bo prvak v Italiji, bo znano v nedeljo okoli 17. ure.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.