Šport > Nogomet
11 ogledov

Navijači Interja kljub prepovedi v Parmo

Inter, ki je v zadnjih kolih zapravil priložnost po osvojitvi naslova, bo prilož Žurnal24 main
Potem ko so zaradi strahu pred izgredi navijačem Rome prepovedali ogled tekme v Cataniji na Siciliji, so oblasti v Parmi enako odločitev sprejele za navijače milanskega Interja.

Kljub temu so Interjevi navijači napovedali množično romanje v Parmo, kjer Interju zmaga prinaša 16. naslov italijanskega prvaka. Navijači Interja so pozvali vse navijače širom Italije, naj se jim pridružijo v Parmi, kjer bodo skupaj spodbujali svoje ljubljence. "Čeprav ne smemo na stadion, gremo v Parmo. Pozivamo vse navijače Interja, naj v nedeljo obkrožijo stadion, tako da nas bodo naši nogometaši slišali. Naredili bomo invazijo na Parmo," so navijači zapisali v svojem sporočilu. Po objavi oglasa se je odzval župan Parme Pietro Vignali. "Do konca tedna bomo zaskrbljeni. Zjutraj smo zasedali in sklenili, da gre za tekmo zelo visokega tveganja. Policija nas hrabri. Trdijo, da bodo pripravljeni na prihod navijačev. Mestne oblasti bodo dale policiji popolno podporo," pravi Vignali.

Tako kot navijači Interja so svojo pot v Catanio napovedali tudi navijači Rome. Pred zadnjim kolom ima Inter pred Romo le točko prednosti. Vroč bo tudi obračun za obstanek v Serii A. Parma za Catanio zaostaja za dve točki. Kdo bo prvak v Italiji, bo znano v nedeljo okoli 17. ure.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.