Navijači Interja v šoku! Pred dnevi osvojili naslov, zdaj ostajajo brez trenerja

Foto: Epa
Foto: Epa
Po pisanju italijanskih medijev naj bi Antonio Conte zapustil klop Interja.
Oglej si celoten članek

Antonio Conte, trener novega italijanskega nogometnega prvaka Interja, ki ga kot kapetan vodi tudi Slovenec Samir Handanović, zapušča klub, danes piše Gazzetta dello Sport. Conte bo, po pisanju športnega dnevnika, klub uradno zapustil v naslednjih dveh dneh.

"Končalo se je, kot si ni predstavljal noben navijač nerazzurrov: Inter in Conte se bosta ločila," so zapisali pri Gazzetti.

Foto: Epa Antonio Conte Samir Handanović Inter

Razlog za Contejev odhod iz Interja naj bi bila odločitev uprave, da prekine dosedanji načrt razvoja ekipe, ki ga je trenerju predstavila leta 2019. Poleg tega je uprava za naslednjo sezono načrtovala dobiček 100 milijonov evrov in zmanjšanje plač igralcev za 15 do 20 odstotkov.

Inter je letos osvojil prvi naslov prvaka po 11 letih. Kot morebitno menjavo za Conteja na klopi Interja v italijanskem športnem dnevniku omenjajo številna imena, med njimi Maxa Allegrija, Maurizia Sarrija, Sinišo Mihajlovića in Simoneja Inzaghija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.