Šport > Nogomet
464 ogledov

Navijači Interja v šoku! Pred dnevi osvojili naslov, zdaj ostajajo brez trenerja

antonio conte Epa
Po pisanju italijanskih medijev naj bi Antonio Conte zapustil klop Interja.

Antonio Conte, trener novega italijanskega nogometnega prvaka Interja, ki ga kot kapetan vodi tudi Slovenec Samir Handanović, zapušča klub, danes piše Gazzetta dello Sport. Conte bo, po pisanju športnega dnevnika, klub uradno zapustil v naslednjih dveh dneh.

"Končalo se je, kot si ni predstavljal noben navijač nerazzurrov: Inter in Conte se bosta ločila," so zapisali pri Gazzetti.

Antonio Conte Samir Handanović Inter | Avtor: Epa Epa

Razlog za Contejev odhod iz Interja naj bi bila odločitev uprave, da prekine dosedanji načrt razvoja ekipe, ki ga je trenerju predstavila leta 2019. Poleg tega je uprava za naslednjo sezono načrtovala dobiček 100 milijonov evrov in zmanjšanje plač igralcev za 15 do 20 odstotkov.

Inter je letos osvojil prvi naslov prvaka po 11 letih. Kot morebitno menjavo za Conteja na klopi Interja v italijanskem športnem dnevniku omenjajo številna imena, med njimi Maxa Allegrija, Maurizia Sarrija, Sinišo Mihajlovića in Simoneja Inzaghija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice