Šport > Nogomet
249 ogledov

Sijanja gesta Handanovića in soigralcev

Samir Handanović Epa
Milanski Inter je na pragu prvega ligaškega naslova po letu 2010.

Nogometaši milanskega Interja so se odločili, da se bodo odrekli premijam za naslov prvaka, da v času koronske krize na ta način pomagajo klubi, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina, ki se sklicuje na italijanske medije.

Trenutno ima Inter 79 točk in s tem pet krogov pred koncemprvenstva kar 11 točk prednosti pred Atalanto in 13 pred Juventusom, Napolijem in mestnim tekmecem AC Milanom. Zato bi se moral zgoditi pravi mali nogometni čudež, da ne bi osvojili "scudetta", prvega po sezoni 2009/10, ko jih je vodil Jose Mourinho.

Inter je lansko sezono sklenil s 100 milijoni evrov izgube, obenem pa ima klub kar nekaj težav z lastništvom, saj kitajski lastniki svoj delež v višini skoraj 69 odstotkov kluba prodajajo. Zanj zahtevajo 900 milijonov evrov. Kot možni kupec se je že pojavil britanski BC Partners, a se obe strani nista uspela uskladiti okrog cene.

Samir Handanović | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice