Navijači Miamija pokazali pravi obraz

Številni navijači Miami Heat so se dobro ušteli, ko so pred koncem šeste finalne tekme lige NBA proti San Antonio Spurs zapustili dvorano, misleč, da njihova ekipa nima več možnosti za zmago.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Miami Heat so v šesti tekmi finala lige NBA po čudežnem preobratu premagali San Antonio Spurs in izid v seriji poravnali na 3:3. Vročica je v tretji četrtini zaostajala že z 58:71, kar je nekatere navijače prepričalo, da so predčasno zapustili tekmo. Branilci naslova kljub velikemu zaostanku niso popuščali in pritiskali vse do zadnjih sekund, ko je Ray Allen s trojko izsilil podaljšek, v katerem so se nato dokopali do izenačujoče zmage.

Številni navijači, ki so predčasno zapustili tekmo, so se nato želeli prebiti nazaj v dvorano, vendar so jim varnostniki to preprečili. ''Toliko ljudi je odšlo, da me je sram za to mesto,'' je na Twitterju zapisal športni novinar Dan La Batard, Victor Oquendo pa je dodal: ''Navijači odhajajo ... bruhal bom'' in ''Sramotno. Pred areno se pripravljam na vklop v živo in gledam navijače, ki odhajajo eden za drugim.'' Oquendo je le dve minuti kasneje dodal: ''Sedaj gledam grozne, pijane navijače, ki si obupano želijo nazaj. To je norost.''

Foto: Twitter twitter miami san antonio

Foto: Twitter twitter miami san antonio

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.