Šport > Košarka
14 ogledov

Navijači Miamija pokazali pravi obraz

navijači miami heat Youtube
Številni navijači Miami Heat so se dobro ušteli, ko so pred koncem šeste finalne tekme lige NBA proti San Antonio Spurs zapustili dvorano, misleč, da njihova ekipa nima več možnosti za zmago.

Košarkarji Miami Heat so v šesti tekmi finala lige NBA po čudežnem preobratu premagali San Antonio Spurs in izid v seriji poravnali na 3:3. Vročica je v tretji četrtini zaostajala že z 58:71, kar je nekatere navijače prepričalo, da so predčasno zapustili tekmo. Branilci naslova kljub velikemu zaostanku niso popuščali in pritiskali vse do zadnjih sekund, ko je Ray Allen s trojko izsilil podaljšek, v katerem so se nato dokopali do izenačujoče zmage.

Številni navijači, ki so predčasno zapustili tekmo, so se nato želeli prebiti nazaj v dvorano, vendar so jim varnostniki to preprečili. ''Toliko ljudi je odšlo, da me je sram za to mesto,'' je na Twitterju zapisal športni novinar Dan La Batard, Victor Oquendo pa je dodal: ''Navijači odhajajo ... bruhal bom'' in ''Sramotno. Pred areno se pripravljam na vklop v živo in gledam navijače, ki odhajajo eden za drugim.'' Oquendo je le dve minuti kasneje dodal: ''Sedaj gledam grozne, pijane navijače, ki si obupano želijo nazaj. To je norost.''

twitter miami san antonio | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

twitter miami san antonio | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.