Razgreti navijači v spremstvu policije ...

Foto: Žurnal24 Navijači NK Olimpija Foto: Žurnal24 Navijači NK Olimpija Foto: Žurnal24 Navijači NK Olimpija Foto: Žurnal24 Navijači NK Olimpija Foto: Žurnal24 Navijači NK Olimpija Foto: Žurnal24 Navijači NK Olimpija Foto: Žurnal24 Navijači NK Olimpija
Danes se bo v zadnjem kolu odločilo državno prvenstvo v nogometu. Vzdušje je že nekaj ur pred samim dogodkom napeto ...
Oglej si celoten članek

Navijači so pripravljeni in v Ljubljani so skupino razgretih podpornikov pospremili policisti. Vsaj dvajset avtomobilov, na katere smo naleteli v središču Ljubljane, sta spremljala policijska marica in policist motorist. Navijačem Olimpije, ki so bili dodobra opremljeni z navijaškimi rekviziti, pa je policija dala prednost v križišču in promet zaprla za ostale.

Foto: Žurnal24 Navijači NK Olimpija Zanimanje za obe tekmi je izjemno. Domžalski stadion so razprodali že sredi tedna. Številni navijači ljubljanskega kluba so tako ostali brez možnosti ogleda tekme v živo, jim je pa zato klub ponudil drugačno rešitev. " Povpraševanje za vstopnice za tekmo v Domžalah je ogromno. Žal vsem ne moremo zagotoviti mesta na tribuni, lahko pa najdemo alternativno rešitev. V kino Bežigrad že lahko prevzamete vstopnice za ogled tekme na velikem platnu (brezplačen vstop)," so sporočili iz Olimpije.

Olimpija v rahli prednosti ...

Olimpija bo gostovala v Domžalah, ki je pred začetkom v rahli prednosti v bitki za prvaka, saj ima dve točki pred edinim tekmecem za naslov Mariborom. Za naslov prvaka pa ob morebitni zmagi Maribora proti Gorici potrebuje vsaj remi.

Olimpija bi namreč končala kot prvak tudi ob enakem številu točk z Mariborom, saj ima boljši izkupiček na medsebojnih dvobojih v tej sezoni. Toda gostovanje v Domžalah bo vse prej kot lahek zalogaj za Igorja Bišćana in njegove igralce, ne nazadnje dokazujejo to tudi izidi prvih treh medsebojnih obračunov, v katerih sta Olimpija in Domžale po enkrat zmagala, enkrat pa sta se razšla z neodločnim izidom.

Zadnje kolo Olimpija ali Maribor?
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.