Navijači porisali napačen avtobus

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Navijači Leicester Cityja so pomotoma razdejali zunanjost klubskega avtobusa.
Oglej si celoten članek

Crystal Palace je v tekmi začelja angleške Premier League premagal Middlesbrough (1:0) in se povzpel na 17. mesto lestvice, ki prinaša obstanek med elitno konkurenco.

Nekaj ur pred začetkom tekme se je v bližini Selhurst Parka zgodil incident, za katerega so bili odgovorni domači navijači. Ti so namreč porisali zunanjost gostujočega avtobusa, misleš, da gre za vozilo v lasti Middlesbrougha. Na avtobus so zapisali 'Crystal Palace' in grafit okrasili z rdečo in modro barvo.

Izkazalo se je, da so navijači naredili napako in pomotoma porisali avtobus njihove ekipe. Iz tabora angleškega prvoligaša so sporočili, da so o incidentu, ki naj bi klub oškodoval za slabih 50.000 evrov, že obvestili policijo.

"Ekipni avtobus je bil prekrit z napisom Crystal Palace," so potrdili, podrobnosti pa je razkril eden od glavnih vzdrževalcev na prizorišču. ''47.000 evrov škode, ker so mislili, da gre za Middlesbroughov avtobus. Lepo,'' je sarkastično zapisal Dean Waters.

Navijači niso vedeli, da je Middlsebrough na gostovanje prispel z letalom, nato pa si je od Crystal Palaca sposodil avtobus za prevoz do prizorišča. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.