Šport > Nogomet
56 ogledov

Navijači porisali napačen avtobus

leicester city Profimedias
Navijači Leicester Cityja so pomotoma razdejali zunanjost klubskega avtobusa.

Crystal Palace je v tekmi začelja angleške Premier League premagal Middlesbrough (1:0) in se povzpel na 17. mesto lestvice, ki prinaša obstanek med elitno konkurenco.

Nekaj ur pred začetkom tekme se je v bližini Selhurst Parka zgodil incident, za katerega so bili odgovorni domači navijači. Ti so namreč porisali zunanjost gostujočega avtobusa, misleš, da gre za vozilo v lasti Middlesbrougha. Na avtobus so zapisali 'Crystal Palace' in grafit okrasili z rdečo in modro barvo.

Izkazalo se je, da so navijači naredili napako in pomotoma porisali avtobus njihove ekipe. Iz tabora angleškega prvoligaša so sporočili, da so o incidentu, ki naj bi klub oškodoval za slabih 50.000 evrov, že obvestili policijo.

"Ekipni avtobus je bil prekrit z napisom Crystal Palace," so potrdili, podrobnosti pa je razkril eden od glavnih vzdrževalcev na prizorišču. ''47.000 evrov škode, ker so mislili, da gre za Middlesbroughov avtobus. Lepo,'' je sarkastično zapisal Dean Waters.

Navijači niso vedeli, da je Middlsebrough na gostovanje prispel z letalom, nato pa si je od Crystal Palaca sposodil avtobus za prevoz do prizorišča. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.