Navijači poskrbeli za prisilni pristanek

Foto: EPA
Foto: EPA
Opiti navijači moskovskega CSKA so na poti na tekmo nogometne Lige prvakov proti Manchestru Cityju znova poskrbeli za prisilni pristanek letala.
Oglej si celoten članek

Pilot je moral v Københavnu nenačrtovano pristati, potem ko je eden izmed pijanih potnikov postal nasilen, s steklenico v roki razgrajal po letalu, osebje pa ga ni zmoglo obvladati.

Danski policisti so nemudoma ukrepali ter pijanega navijača in še šest njegovih prijateljev aretirali. Preostali so lahko po dveh urah nadaljevali pot proti Manchestru, ki bo drevi ob 20.45 gostil CSKA.

Gre za že drugi izpad pripadnikov CSKA v Ligi prvakov to sezono. Zmago Manchestra Cityja na prvi tekmi z 2:1 so ruski navijači pospremili z rasističnimi izpadi, ko so zmerjali reprezentanta Slonokoščene obale Yayo Touréja. Evropska nogometna zveza je nato CSKA kaznovala, ruska ekipa bo tekmo proti Bayernu 27. novembra igrala pred delno praznimi tribunami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.