Šport > Nogomet
11 ogledov

Navijači poskrbeli za prisilni pristanek

cska navijači EPA
Opiti navijači moskovskega CSKA so na poti na tekmo nogometne Lige prvakov proti Manchestru Cityju znova poskrbeli za prisilni pristanek letala.

Pilot je moral v Københavnu nenačrtovano pristati, potem ko je eden izmed pijanih potnikov postal nasilen, s steklenico v roki razgrajal po letalu, osebje pa ga ni zmoglo obvladati.

Danski policisti so nemudoma ukrepali ter pijanega navijača in še šest njegovih prijateljev aretirali. Preostali so lahko po dveh urah nadaljevali pot proti Manchestru, ki bo drevi ob 20.45 gostil CSKA.

Gre za že drugi izpad pripadnikov CSKA v Ligi prvakov to sezono. Zmago Manchestra Cityja na prvi tekmi z 2:1 so ruski navijači pospremili z rasističnimi izpadi, ko so zmerjali reprezentanta Slonokoščene obale Yayo Touréja. Evropska nogometna zveza je nato CSKA kaznovala, ruska ekipa bo tekmo proti Bayernu 27. novembra igrala pred delno praznimi tribunami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.