Navijači Reala zmerjali Bala, Kroosa in Varana

Foto: EPA
Foto: EPA
Navijači madridskega Reala niso dobro prenesli slabega starta v novo sezono. Njihov bes so že občutili tudi nogometaši "belega baleta".
Oglej si celoten članek

Skupina navijačev madridskega Reala je zmerjala superzvezdnika moštva Garetha Bala. Incident se je zgodil dva dni po tem, ko so galaktiki z 1:2 izgubili proti mestnemu tekmecu Atleticu, pri katerem na krstni nastop še vedno čaka slovenski vratar Jan Oblak.

Do incidenta je prišlo v centru za trening Valdebebas, kjer navijači tradicionalno opazujejo svoje ljubljence na treningu. Po poročanju španskega portala Marca so žaljivke sledile, potem ko se 25-letni Valižan navijačem ni hotel podpisati na drese.

Tarče tudi Kroos, Varane in Iker

Nekateri navijači kraljevskega kluba, ki je letošnjo sezono elitne španske lige na prvih treh tekmah začel z dvema porazoma, so nato nekajkrat brcnili v avtomobil nogometaša, ki je lani iz Tottenhama prestopil k madridskemu velikanu.

Poleg Bala so navijači v manjši meri ozmerjali tudi nemškega vezista Tonija Kroosa in francoskega branilca Raphaela Varana. Na udaru ljubiteljev "belega baleta" je tudi legendarni španski vratar Iker Casillas, ki ga je na zadnji prvenstveni tekmi del občinstva izžvižgal ob vsakem dotiku z žogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.