Šport
36 ogledov

Navijači Reala zmerjali Bala, Kroosa in Varana

Ronaldo Bale trening Real Madrid Schalke 04 Liga prvakov osmina finala EPA
Navijači madridskega Reala niso dobro prenesli slabega starta v novo sezono. Njihov bes so že občutili tudi nogometaši "belega baleta".

Skupina navijačev madridskega Reala je zmerjala superzvezdnika moštva Garetha Bala. Incident se je zgodil dva dni po tem, ko so galaktiki z 1:2 izgubili proti mestnemu tekmecu Atleticu, pri katerem na krstni nastop še vedno čaka slovenski vratar Jan Oblak.

Do incidenta je prišlo v centru za trening Valdebebas, kjer navijači tradicionalno opazujejo svoje ljubljence na treningu. Po poročanju španskega portala Marca so žaljivke sledile, potem ko se 25-letni Valižan navijačem ni hotel podpisati na drese.

Tarče tudi Kroos, Varane in Iker

Nekateri navijači kraljevskega kluba, ki je letošnjo sezono elitne španske lige na prvih treh tekmah začel z dvema porazoma, so nato nekajkrat brcnili v avtomobil nogometaša, ki je lani iz Tottenhama prestopil k madridskemu velikanu.

Poleg Bala so navijači v manjši meri ozmerjali tudi nemškega vezista Tonija Kroosa in francoskega branilca Raphaela Varana. Na udaru ljubiteljev "belega baleta" je tudi legendarni španski vratar Iker Casillas, ki ga je na zadnji prvenstveni tekmi del občinstva izžvižgal ob vsakem dotiku z žogo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.