Navijači složni: Casillas je številka ena

Foto: EPA
Foto: EPA
Vratar Reala Madrida Iker Casillas je v anketi španskega spletenega portala AS.com dobil trikrat več glasov od Diega Lópeza.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je odlično začel s pripravami na začetek nove sezone, saj so varovanci Carla Ancelottija zabeležili prepričljivi zmagi proti Interju in Chelseaju.

Sezono Primere División bodo otvorili v soboto, ko se bodo na Santiagu Bernabéuu pomerili z Real Betisom. Lansko sezono so zaznamovale notranje razprtije med igralci in trenerjem Joséjem Mourinhom, ki je Ikerju Casillasu odvzel mesto v ekipi in ga zamenjal z Diegom Lópezom.

Španski spletni portal AS.com je opravil anketo, v kateri so navijači belega baleta glasovali, s kakšno postavo naj galaktiki nastopijo proti Betisu. Rezultati so potrdilil, da je Iker še vedno njihova prva izbira. Casillas je namreč prejel trikrat več glasov od Lópeza - 12 000 proti 4000.

Po mnenju navijačev je najbolj pogrešljiv Fábio Coentrão, ki je med vsemi nogometaši prejel najmanj glasov.

Prva postava (Real Madrid):
Iker Casillas; Daniel Carvajal, Raphaël Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Luka Modrić, Mesut Özil, Isco, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.