Šport > Nogomet
55 ogledov

Navijači složni: Casillas je številka ena

iker casillas EPA
Vratar Reala Madrida Iker Casillas je v anketi španskega spletenega portala AS.com dobil trikrat več glasov od Diega Lópeza.

Real Madrid je odlično začel s pripravami na začetek nove sezone, saj so varovanci Carla Ancelottija zabeležili prepričljivi zmagi proti Interju in Chelseaju.

Sezono Primere División bodo otvorili v soboto, ko se bodo na Santiagu Bernabéuu pomerili z Real Betisom. Lansko sezono so zaznamovale notranje razprtije med igralci in trenerjem Joséjem Mourinhom, ki je Ikerju Casillasu odvzel mesto v ekipi in ga zamenjal z Diegom Lópezom.

Španski spletni portal AS.com je opravil anketo, v kateri so navijači belega baleta glasovali, s kakšno postavo naj galaktiki nastopijo proti Betisu. Rezultati so potrdilil, da je Iker še vedno njihova prva izbira. Casillas je namreč prejel trikrat več glasov od Lópeza - 12 000 proti 4000.

Po mnenju navijačev je najbolj pogrešljiv Fábio Coentrão, ki je med vsemi nogometaši prejel najmanj glasov.

Prva postava (Real Madrid):
Iker Casillas; Daniel Carvajal, Raphaël Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Luka Modrić, Mesut Özil, Isco, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.