Šport > Nogomet
6 ogledov

Casillas šokiral: ''López si zasluži igrati''

iker casillas EPA
Španski vratar Iker Casillas je presenetil z lepimi besedami na račun Diega Lópeza, ki mu je ''izmaknil'' mesto v začetni enajsterici Real Madrida.

Le še dan nas loči od velikega spektakla v Riu de Janeiru, ko se bosta v finalu Pokala konfederacij pomerili reprezentanci Španije in Brazilije. V središču pozornosti je Iker Casillas, vratar Real Madrida, ki je z igranjem za špansko izbrano vrsto ponovno našel srečo in naj bi bil glavni favorit Vicenteja Del Bosqueja za finalni obračun s petkratnimi svetovnimi prvaki.

''Diego López je fantastična oseba''

Casillas je v drugem delu lanske sezone moral svoj položaj prepustiti Diegu Lópezu, s katerim se domnevno nista najbolje razumela. Tovrstna namigovanja je potrdil videoposnetek, kjer je Casillas očitno ignoriral svojega ''naslednika''. ''Diego López je fantastična oseba in odličen vratar. Krasen je bil in zasluži si igrati naprej. Za njim je sijajna sezona,'' je povedal Casillas in dodal: ''Nikoli si nisem želel težav. Potrpljenja sem se naučil že kot otrok. Vem, da moram počakati, in si prislužiti mesto v ekipi.''

Razmišljal o odhodu

Casillas je v času težkega obdobja, ki ga je preživljal v zadnjih mesecih, razmišljal od odhodu iz Reala: ''Nisem želel škodovati ekipi ali biti v napoto. Če mi nekega dne rečejo, da moram zapusiti ekipo, ki jo smartam za svoj dom, bom odšel mirno. Okreval sem po poškodbi, drugi pa so govorili o meni. Če bi se to zgodilo, ko sem bil star 20 let, bi to videl kot problem,'' je povedal španski čuvaj mreže.

Brazilski superzvezdnik Neymar je pred finalnim obračunom s Španijo napovedal, da mu bo v čast zabiti gol Ikerju Casillasu. ''Poskusil bom prepričati ljudi, ki menijo, da nisem dovolj dober,'' je povedal vratar Reala, ki se počasi vrača v svojo pravo formo.

Nesoglasja z Arbeloo nič resnega

Nedavno so se španski mediji razpisali o novih težavah v slačilnici Real Madrida, saj naj bi se sporekla Casillas in Álvaro Arbeloa. ''Arbeloa je super fant in čeprav sva imela svoja nesoglasja, jih bova rešila. Vsakdo ima svoje mnenje in to je treba spoštovati brez kuhanja zamer,'' je domnevni spor med obema galaktikoma razjasnil Casillas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.