Šport > Nogomet
25 ogledov

Casillas: Če srečam Mourinha, ga bom pozdravil

iker casillas EPA
José Mourinho se bo nocoj (ob 3.05 po slovenskem času) prvič po povratku k Chelseaju pomeril z nekdanjim klubom Real Madrid. Napetost je na vrhuncu.


Portugalski trener José Mourinho namreč nekdanjih varovancev pri Real Madridu ni pustil pri miru tudi po uradnem odhodu in povratku k Chelseaju. S kaprico o "pravem Ronaldu" je zbodel Cristiana Ronalda in obtožil beli balet, da mu vlada politika. 

Prvo snidenje z bivšimi varovanci v Miamiju bo v finalu Guinness Cupa, turnirja, na katerem Real igra "le zaradi njega", torej še kako zanimivo. Poleg Ronalda imajo neporavnane račune s Portugalcem številni ostali člani moštva, še posebej kapetan Iker Casillas, ki ga je Mourinho kontroverzno posedel na klop v drugi polovici lanske sezone.

Le ena izkušnja več 

"Če se srečava, ga bom pozdravil. Vedno je potrebno biti spoštljiv," je v pogovoru za ESPN zatrdil španski reprezentant, ki v javnosti velja za velikega gospoda, a Mourinhu v njegovi zadnji sezoni na Santiagu Bernabéuu več kot očitno ni bilo po godu prijateljevanje z novinarji in domnevno predajanje informacij.

"Mourinho je bil zame le ena izkušnja več v svetu nogometa," je nadaljeval Casillas, ki je po sedenju na klopi spet zaigral šele na pokalu konfederacij, kjer je s Španijo izgubil v finalu proti gostiteljici Braziliji.

"Potrebno je misliti na prihodnost, tisto, kar se je že zgodilo, pa je potrebno pustiti za seboj. Ni mi ostala nikakršna brazgotina. Zadovoljen sem, navdušen in komaj čakam, da se začne sezona. Bile so tudi dobre stvari v času Mourinha. Treba se jih je spominjati z naklonjenostjo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.