Navijači z noži nad varnostnike, z baklo nad deklico

Foto: Epa huligani Marseille
Huligani Marseilla so divjali po Bilbau.
Oglej si celoten članek

Marseille se je prebil med osmerico najboljših v Evropski ligi, po zadnjem divjanju njihovih huliganov pa bodo verjetno slabe volje varnostniki kluba, ki bo na današnjem žrebu izvlekel omenjeni francoski klub. Njegovi pristaši so znova 'blesteli' pred in med tekmo z Athleticom iz Bilbaa.

Navijači so se že pred prvim sodnikovim žvižgom večkrat spopadli z varnostniki, pri tem pa so uporabili palice in nože. Dva izmed redarjev sta končala v bolnišnici, a sta izven življenjske nevarnosti, enako kot deklica, ki so jo na stadionu zadeli z baklo. Po tem dogodku so znova morali ukrepati varnostniki, do spopadov pa je tako prišlo tudi na tribunah.

Marseille je sicer Baske premagal na obeh tekmah, po domači zmagi s 3:1, je tokrat slavil še z 2:1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:56 16. Marec 2018.

    Dokler bo država to podpirala ,tako dolgo ne bo reda na nogometnih stadionih . Zakon o navijačih lahko veliko pripomore …

  • 10:39 16. Marec 2018.

    in to naj bi bil pravi sport ,,kam smo prisli da s e sportni privzenci koljejo med seboj a nastradajo …

  • 10:05 16. Marec 2018.

    Baskija - republika.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.