Šport > Nogomet
2218 ogledov

Navijači z noži nad varnostnike, z baklo nad deklico

huligani Marseille Epa
Huligani Marseilla so divjali po Bilbau.

Marseille se je prebil med osmerico najboljših v Evropski ligi, po zadnjem divjanju njihovih huliganov pa bodo verjetno slabe volje varnostniki kluba, ki bo na današnjem žrebu izvlekel omenjeni francoski klub. Njegovi pristaši so znova 'blesteli' pred in med tekmo z Athleticom iz Bilbaa.

Navijači so se že pred prvim sodnikovim žvižgom večkrat spopadli z varnostniki, pri tem pa so uporabili palice in nože. Dva izmed redarjev sta končala v bolnišnici, a sta izven življenjske nevarnosti, enako kot deklica, ki so jo na stadionu zadeli z baklo. Po tem dogodku so znova morali ukrepati varnostniki, do spopadov pa je tako prišlo tudi na tribunah.

Marseille je sicer Baske premagal na obeh tekmah, po domači zmagi s 3:1, je tokrat slavil še z 2:1.

Komentarjev 4
  • Avatar Leon
    Leon 10:56 16.marec 2018.

    Dokler bo država to podpirala ,tako dolgo ne bo reda na nogometnih stadionih . Zakon o navijačih lahko veliko pripomore ,vendar ne vsega ! Lahko pa država zaračuna posredovanje policije klubom ,ki bodo prisiljeni poskrbeti za "svoje navijače" !

  • cogocogo 10:39 16.marec 2018.

    in to naj bi bil pravi sport ,,kam smo prisli da s e sportni privzenci koljejo med seboj a nastradajo ze otroci ,,take sporte bi bilo treba prepovedati ,,zakaj s e na smucarskih tekmovanjih ne koljejo pa na kosarkaskih ,rokometnih ...prikaži večarkaskih ,rokometnih in ostalih ,,vedno nasilje samo v nogometu a je z tem sportom kaj narobe d a postanejo navijaci vedno nasilni ,,,,zakaj klubi ne naradijo popolnoma nic da se stanje uredi ,,samo za denar gr e in tu ga je najvec

  • Igor Đukanović 10:05 16.marec 2018.

    Baskija - republika.

Sorodne novice