Šport > Nogomet
6337 ogledov

Tako so izgledali Hrvatje po pretepu z navijači Partizana

Huligani Youtube
Srbski Telegraf je objavil nov posnetek pretepenih hrvaških pretepačev.

Pred 20 dnevi je bil odigran veliki derbi srbskega nogometa med Partizanom in Crveno zvezdo, ki se je končal z rezultatom 1:1, a bolj kot izid dvoboja, je tekmo zaznamoval pretep med dvema frakcijama  navijačev črno-belih. V obračunavanju so jo skupili tudi najeti pretepači, ki so na dvoboj prišli s sosednje Hrvaške.

Srbski Telegraf je zdaj objavil nov posnetek Hrvatov, ki so hudo pretepeni obležali v tunelu stadiona. "Nekateri so bili tako krvavi in zmaličeni, da bi jih težko prepoznali tudi najbližji prijatelji in člani družine," so zapisali pri Telegrafu. Na vprašanje, od kod prihajajo, eden izmed pretepenih odgovarja, da je iz Karlovca.

huligani Zasedba popolna Šport Šesti hrvaški huligan iz bolnice v 'srbski Alcatraz'

Sodelovanje omenjenih pretepačev je povzročilo veliko razburjenja tudi na Hrvaškem, večina pa jim privošči dolgotrajno zaporno kazen. "Pretepeni in aretirani Hrvatje ne sodijo v navijaške skupine, verjame se, da so bili najeti in plačani za sodelovanje v pretepu med sprtima skupinama Grobarjev, saj imajo izkušnje iz borilnih športov," so zapisali na portalu Index.

Posnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 2
  • alen04 10:49 03.januar 2018.

    Še premalo so jih dobili, golazen nagravžna!!!!!!

  • borut54 10:42 03.januar 2018.

    Kaj pa delajo ustaši na tujem. Prav jim je, da so jih dobili po p.....