Navijači zahtevali odstop, trener med tekmo doživel infarkt

Foto: youtube romunska liga
Tekmo so prekinili le za 20 minut.
Oglej si celoten članek

Tekma romunskega prvenstva med Dinamom Bukurešto in Universitatea Craiovo je bila prekinjena v prvom polčasu, ko se je na klopi domačega kluba zgrudil trener Eugen Neagoe, ki je doživel infarkt. Prvi mož na klopi kluba iz romunskega glavnega mesta je sicer že bil pod hudim pritiskom, navijači so s skandiranjem zahtevali njegov odstop, čeprav je 51-letnik na klopi kluba šele mesec dni.

Dvoboj je bil prekinjen v 31. minuti, po dvajsetih minutah pa se je nadaljeval brez nesrečnega stratega. Zdravniki ob igrišču so trenerju sicer takoj priskočili na pomoč in uporabili defribilator, nato pa je bil z rešilcem prepeljan v bolnišnico.

"Neagoe je v enem trenutku odprl oči, zdelo se je, da se položaj stabilizira. Prišlo je do infarkta, zdravniki so naredili vse, kar se je dalo narediti," je izjavil novinar ob terenu Dragos Stoica.

Iz bolnišnice so kasneje prišle dobre novice. "Počuti se precej boljše, Nogomet nas v tem trenutku ne zanima, po tekmi bomo vsi odšli v bolnišnico," so še med dvobojem sporočili iz Dinama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.