Šport > Nogomet
5069 ogledov

Navijači zahtevali odstop, trener med tekmo doživel infarkt

romunska liga youtube
Tekmo so prekinili le za 20 minut.

Tekma romunskega prvenstva med Dinamom Bukurešto in Universitatea Craiovo je bila prekinjena v prvom polčasu, ko se je na klopi domačega kluba zgrudil trener Eugen Neagoe, ki je doživel infarkt. Prvi mož na klopi kluba iz romunskega glavnega mesta je sicer že bil pod hudim pritiskom, navijači so s skandiranjem zahtevali njegov odstop, čeprav je 51-letnik na klopi kluba šele mesec dni.

Dvoboj je bil prekinjen v 31. minuti, po dvajsetih minutah pa se je nadaljeval brez nesrečnega stratega. Zdravniki ob igrišču so trenerju sicer takoj priskočili na pomoč in uporabili defribilator, nato pa je bil z rešilcem prepeljan v bolnišnico.

"Neagoe je v enem trenutku odprl oči, zdelo se je, da se položaj stabilizira. Prišlo je do infarkta, zdravniki so naredili vse, kar se je dalo narediti," je izjavil novinar ob terenu Dragos Stoica.

Iz bolnišnice so kasneje prišle dobre novice. "Počuti se precej boljše, Nogomet nas v tem trenutku ne zanima, po tekmi bomo vsi odšli v bolnišnico," so še med dvobojem sporočili iz Dinama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.