Šport > Nogomet
40 ogledov

Samo v Romuniji: nogometaš v samokolnici

Timisul Urseni SS Politehnica Timisoara Temišvar Romunija četrta liga Youtube
Dare Vršič: poglej, kaj (ne) zamujaš! Po grozni epizodi pri romunski Politehnici je nekdanji kapetan Olimpije Ljubljana in trenutni nogometaš Austrie še pravi čas pobegnil iz Romunije. Njegov klub so zaradi dolgov leta 2012 razpustili, zdaj pa pod novim imenom igra v romunski peti ligi, kjer igralce z zelenice vozijo ... (vdihnite) ... s samokolnico na motorni pogon.

Zgodilo se je ob gostovanju Politehnice pri Timisulu Urseniju, kjer je po poškodovanega domačega nogometaša prišla zdravniška služba, kot je na nogometnih tekmah še niste in verjetno nikoli ne boste videli.

Ob ovacijah gledalcev in na navdušenje poškodovanega nogometaša, je ponj na sredino igrišča prišla samokolnica na motorni pogon, ki je bila okrašena tudi z obveznim rdečim križem. Da bo vse po predpisih, seveda. "Poškodovani" nogometaš je od navdušenja iz reševalnega vozila tudi padel.

Politehnica je zmagala z 9:0. Dare, hvala bogu, da te ni več tam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.