Šport
33 ogledov

Odpuščen dvakrat v enem tednu

Ze Maria EPA
Nekdanjemu brazilskemu reprezentantu je "uspel" neverjeten rekord. V enem tednu so ga z mesta trenerja odpustili dvakrat.

José Marcelo Ferreira, bolj znan pod nadimkom Zé Maria, se lahko odslej "pohvali" z neljubim rekordom. isti klub ga je v nekaj dneh odpustil kar dvakrat.

Nekdanji brazilski reprezentant je v januarju prevzel vodenje romunskega prvoligaša Ceahlaul Piatra Neamt, njegova ekipa pa je trenutno tretja gledano z narobne strani prvenstvene lestvice. Zaradi slabih rezultatov se je že moral posloviti od trenerskega stolčka, a se je nato zloglasni lastnik kluba Angelo Massone odločil, da je ravnal prenagljeno in mu po dnevu premora znova zaupal vodenje moštva.

Naslednja dva dneva sta minila precej mirno, potem pa je sledil poraz z 0:2 proti FC Botosani in 41-letnik je znova izgubil posel. Tokrat se lastnik ni premislil, nekdanjega člana Interja pa je zamenjal Srb Vanja Radinović. Ta je postal že četrti trener članskega moštva v tej sezoni. Navijači, ki jim izbira novega stratega morda ne bi ustrezala, se lahko tako verjetno tolažijo z dejstvom, da jim bo na novi obraz potrebno čakati le nekaj tednov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.