Navijaču med slavjem odtrgalo prst, poteza varnostnika šokira

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Neznani navijač West Hama je med rajanjem ob zadetku njegovega moštva ostal brez prsta.
Oglej si celoten članek

Tekma četrtega kroga lige evropa med Genkom in West Hamom se je končala tragično za pristaša angleške ekipe, ki je izgubil svoj prst.

Nesreča se je zgodila v nesporedni bližini ograde, kjer so nagneteni navijači gostujoče ekipe proslavljali drugi zadetek West Hama.

Eden izmed varnostnikov je povsem nonšalantno pobral odtrgani ud in ga položil na rob kovinske ograje, kar je izzvalo burne reakcije očividcev.

Ti so namreč predstavnike varnostne službe pozivali, naj nemudoma priskrbijo led ali kakorkoli drugače pripomorejo k ohranitvi prsta ter s tem povečajo možnosti, da bi ga nesrečniku uspešno prišili nazaj.

"Trajalo je deset minut, da je zdravstveno osebje priskrbelo je*eni led - absolutno patetično. Upam, da so prst uspeli rešiti," se je na twitterju jezil eden od prisotnih navijačev. "Upam, da so mu prst prišili nazaj. Če ne, bi morala redarja odgovarjati. Nesposobna za opravljanje svoje službe," je zapisal drugi.

Po pisanju angleških medijev je navijač potreboval bolnišnično zdravljenje, medtem ko usoda njegovega prsta ni znana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.