Šport > Nogomet
2607 ogledov

Navijaču med slavjem odtrgalo prst, poteza varnostnika šokira

Profimedia
Neznani navijač West Hama je med rajanjem ob zadetku njegovega moštva ostal brez prsta.

Tekma četrtega kroga lige evropa med Genkom in West Hamom se je končala tragično za pristaša angleške ekipe, ki je izgubil svoj prst.

Nesreča se je zgodila v nesporedni bližini ograde, kjer so nagneteni navijači gostujoče ekipe proslavljali drugi zadetek West Hama.

Eden izmed varnostnikov je povsem nonšalantno pobral odtrgani ud in ga položil na rob kovinske ograje, kar je izzvalo burne reakcije očividcev.

Ti so namreč predstavnike varnostne službe pozivali, naj nemudoma priskrbijo led ali kakorkoli drugače pripomorejo k ohranitvi prsta ter s tem povečajo možnosti, da bi ga nesrečniku uspešno prišili nazaj.

"Trajalo je deset minut, da je zdravstveno osebje priskrbelo je*eni led - absolutno patetično. Upam, da so prst uspeli rešiti," se je na twitterju jezil eden od prisotnih navijačev. "Upam, da so mu prst prišili nazaj. Če ne, bi morala redarja odgovarjati. Nesposobna za opravljanje svoje službe," je zapisal drugi.

Po pisanju angleških medijev je navijač potreboval bolnišnično zdravljenje, medtem ko usoda njegovega prsta ni znana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by West Ham United (@westham)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice