Navijaška skupina na tekmi navdušila svet s prelepo dobrodelno potezo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slika pove več kot 1000 besed...
Oglej si celoten članek

Navijači Ado Den Haaga so bili glavne zvezde preteklega kroga nizozemskega prvenstva. Popolnoma so zasenčili vse nogometne zvezdnike, saj je njihova poteza, s katero so ogreli srca po vsem svetu, postala pravi spletni hit.

Den Haagovi najzvestejši privrženci so namreč gostovali v Rotterdamu, kjer je njihova ekipa igrala na legendarnem De Kuipu proti Feyenoordu. Pred samim začetkom tekme pa so poskrbeli za gesto, katera bo še dolgo odmevala po svetu.

Navijači Den Haaga so se namreč zavedali, da se bo pod njihovim sektorjem nahajala tribuna, kjer bodo kot posebni gosti tekme nastanjeni otroci iz rotterdamske bolnišnice, ki so zboleli za rakom. Gostujoči ultrasi so se zato odločili za plemenito potezo ter s seboj od doma prinesli na stotine plišastih igračk, katere so pred samim obračunom zmetali na spodnjo tribuno, kjer so se nehajali presenečeni otroci.

Tekma, na kateri je bil sam nogomet v drugem planu, se je sicer končala z zmago Feyenoorda 3:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.