NBA objavila rezultate zadnjega testiranja

Foto: Profimedia NBA
V Orlandu je vse pripravljeno za nadaljevanje NBA sezone 2019/2020. V floridskem mehurčku za zdaj ne beležijo nobenega primera okužbe.
Oglej si celoten članek

Zadnji krog testiranj na novi koronavirus, ki ga je severnoameriška košarkarska liga opravila v "mehurčku" na Floridi, še drugič ni razkril nobenega pozitivnega izvida, so sporočili iz NBA.

Gre za zadnje testiranje pred nadaljevanjem sezone, ki se bo začelo v noči s 30. na 31. julij.

Za las To je ob skorajšnjem obglavljenju Dončića dejal zvezdnik Dallasa

Zdravniško osebje je na Floridi, natančneje v športnem kompleksu Disney Worlda v Orlandu, opravilo 344 testov od 20. julija naprej, nihče pa ni bil pozitiven, so sporočili v izjavi za javnost. V prvem svežnju testov, opravljenih do 20. julija, je bilo vseh 346 izvidov negativnih.

Sezona lige NBA se bo nadaljevala z obračunoma New Orleans Pelicans proti Utah Jazz in Los Angeles Lakers proti Los Angeles Clippers.

Od skupno 30 ekip lige NBA jih bo sezono nadaljevalo 22, ki se bodo borile za 16-člansko končnico.

V Orlandu bodo nastopili trije slovenski košarkarji: Luka Dončić igra za Dallas, Goran Dragić za Miami, Vlatko Čančar pa za Denver.

Še več drame Pa saj to ni res! Pobiralec žog z metlo "nad" Dončića

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.