Šport > Košarka
35834 ogledov

Pa saj to ni res! Pobiralec žog z metlo "nad" Dončića

luka dončić
1/5
Print Screen
Slovenski čudežni deček bi jo lahko vsaj dvakrat grdo skupil na tekmi s Philadelphio 76ers.

Luka Dončić se je na zadnjem pripravljalnem obračunu pred uvodno tekmo preostanka rednega dela sezone 2019/2020 ne enkrat, ampak dvakrat (!) izognil potencialno zelo nevarni situaciji.

Najprej bi ga skoraj obglavila robotska kamera ob robu igrišča, kasneje pa mu jo je pošteno zagodel še pobiralec žog, saj se je Dončič spotaknil ob njegovo metlo.

O krivdi za incident je težko presojati. Dejstvo je, da Dončić ni bil dovolj pozoren, a tudi pobiralec žog bi moral biti bolj pazljiv, saj bi se spotikanje, četudi nenamerno, lahko grdo končalo.

Komentatorji so se ob tem šalili, da strategije za zaustavitev Dončića počasi presegajo razumske okvirje.

Luka Dončić NBA Šport Video: Luka "The Matrix" Dončić komaj rešil glavo pred kamero

Izgleda, da nevarnost na Dončića v Orlandu preži na vsakem koraku, ne samo s strani nasprotnih košarkarjev, ki nad njim izvajajo fizični teror, temveč celo v podobi rekvizitov za čiščenje oziroma pobegle videotehnologije.

Dončić je na tekmi s Philadelphio igral dobrih 26 minut in v tem času zbral 23 točk, sedem skokov in šest podaj.

Dallas Mavericks so pred nadaljevanjem sezone odigrali tri pripravljalne tekme. Premagali so Los Angeles Lakers in Philadelphio 76ers ter izgubili z Indiano Pacers.

Prva uradna tekma jih čaka 31. avgusta, ko se bodo pomerili s Houston Rockets.

Ščepec čarovnije Šport Luka, se šališ? Poglejte, kaj je naredil ne enemu, ampak dvema! luka dončić BBC o Luki Šport Celo v 'nekošarkarski' Angliji so se razpisali o Dončiću

 

Komentarjev 1
  • Alex Kodek 01:02 30.julij 2020.

    ma Luka Dončić je v basketu to, kar so U2 v muzki ..