Šport > Košarka
576 ogledov

Za slasten začetek dneva: Dončićeve palačinke!

Luka Dončić palačinka PrtSc
Največji športni zvezdniki so motiv za številne ustvarjalce na različnih področjih. Mladi Slovenec v dresu Dallasa je navdih za mnoge, tudi na kulinaričnem področju.

Dallas Mavericks so v nedeljo pozno zvečer odigrali še svojo drugo pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem rednega dela sezone lige NBA.

Luka Dončić Mavs Pacers Video Šport Dončić stopnjuje formo, za las brez trojnega dvojčka

Po zmagi nad LA Lakers so varovanci Ricka Carlisla proti Indiana Pacers doživeli poraz (118:111). Luka Dončić je zbral 20 točk, 11 skokov in devet podaj ter znova dokazal, da bo v odločilnih tednih največje orožje Teličkov.

Ljubljančan je v ZDA že dobro znano ime med športnimi navdušenci in kot tak predstavlja motiv za raznolike stvaritve, tudi na kulinaričnem področju.

Kristaps Porzingis Bizarno Šport Ojoj ... Ne boste verjeli, na kaj je pozabil Porzingis!

Eno od zadnjih so na svojih družbenih omrežjih delili Mavericks. Očitno zelo spretni avtor posnetka je namreč spekel palačinke, na katerih je upodobljen Dončić v svoji značilni pozi.

Postopek za pripravo tovrstne poslastice je prikazan na posnetku in treba je priznati, da vse skupaj zgleda slastno. Vsekakor pravi "zajtrk prvakov".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice