Šport > Košarka
2515 ogledov

Dončić naredil nekaj, kar ponavadi ne počne

Luka Dončić zabijanje Reševalni pas/Twitter
Slovenski zvezdnik se je po premoru zaradi covida-19 vrnil v dobri formi.

Ob zmagi Dallas Mavericks nad Los Angeles Lakers (108:104) je Luka Dončić v 16 minutah prispeval 14 točk, pet skokov in šest podaj.

V tretji četrtini si je Ljubljančan zvil gleženj in odšepal s parketa, a po zagotovilih iz tabora Dallasa njegova poškodba ni hujše narave.

Dončić je kmalu po začetku igre zadel trojko, sredi druge četrtine pa mu je uspela tudi poteza, ki je od njega nismo vajeni. Ob prodoru v desno je namreč potegnil do koša in nato zabil žogo skozi obroč.

LeBron James Luka Dončić Video Šport Na prvi tekmi po premoru prestižna zmaga in poškodba Dončića

V preteklosti Dončić ni kaj prida zabijal, na družbenih omrežjih se je včasih celo malce pošalil na ta račun in priznal, da to pač ni njegova odlika.

V noči na petek po srednjeevropskem času pa mu je uspelo lepo zabiti. Na kanalih Teličkov so ob posnetku akcije pripisali: "Vidimo te, Luka!"

To ni bil edini lep Dončićev prodor. Izvedel je še enega v zanj bolj značilnem slogu, ko je tekmece ugnal z "eurostepom" in učinkovito zaključil.

Dallas bo naslednje srečanje igral v nedeljo pozno zvečer po srednjeevropskem času, ko se bo pomeril z Indiana Pacers.

goran dragić Pretiraval? Šport Dragić s kontroverzno potezo ujezil Curryjeve navijače
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice