Šport > Košarka
291 ogledov

Še en nosilec igre nepričakovano zapustil Orlando

Montrezl Harrell Luka Dončić Epa
Košarkar manj slovite ekipe iz mesta angelov je moral oditi zaradi izrednih družinskih razmer.

Nosilec igre košarkarske ekipe Los Angeles Clippers v severnoameriški ligi NBA Montrezl Harrell je zavoljo družinskih zadev zapustil tako imenovani "košarkarski mehurček" v Orlandu, je poročal časnik Los Angeles Times. Dva dneva pred Harrellom je Florido zapustil tudi prvi izbor na lanskem naboru Zion Williamson, sicer igralec New Orleansa.

Eric Bledsoe Milwaukee Bucks NBA Šport Okužen ključen košarkar vodilne ekipe Zion Williamson NBA Šport Zion zaradi osebnih razlogov zapustil "mehurček"

Harrell je eden najbolj pomembnih igralcev zasedbe iz mesta angelov in tretji najbolj učinkovit rezervni igralec v tej sezoni. Do marčevske prekinitve po izbruhu pandemije novega koronavirusa je v povprečju dosegal 18,4 točke na tekmo.

Šestindvajsetletni in 201 cm visoki se bo svojim soigralcem na Floridi lahko znova pridružil po dvodnevni obvezni karanteni, a le pod pogojem, da bo v času svoje odsotnosti vsak dan opravil test na novi koronavirus. V nasprotnem primeru ga čaka obvezna sedemdnevna karantena.

Spalding NBA žoga Žalostna zgodba Šport Nekoč prvi izbor na NBA naboru, zdaj ga sprašujejo, če je igral košarko

V zabavišču Walt Disney v Orlandu bo 22 klubov prekinjeno sezono nadaljevalo 30. julija. Najprej bodo na sporedu tekme rednega dela, klasična končnica pa bo na sporedu med 17. avgustom in najkasneje do 13. oktobra.

V Orlandu bodo nastopili trije slovenski košarkarji: Luka Dončić igra za Dallas, Goran Dragić za Miami, Vlatko Čančar pa za Denver.

Ena na ena Šport Dončić v slabi formi? Pa kaj še! Poglejte tole luka dončić Izbor Šport ESPN z listo najboljših v "mehurčku", Dončića prehitela le peščica
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.