Šport > Košarka
10274 ogledov

Dončić v slabi formi? Pa kaj še! Poglejte tole

Print Screen
Moštvo slovenskega košarkarja Luke Dončića je radovednežem omogočila vpogled v njihov trening v Orlandu.

Ekipa slovenskega čudeženega dečka Luke Dončića, v kateri za zdaj ne beležijo nobene okužbe s koronavirusom, se aktivno pripravlja na nadaljevanje NBA sezone.

joel embiid Covid-19 nima šans Šport NBA zvezdnik, ki ni želel v Orlando, prispel v polni "bojni opremi"

V Orlandu so imeli varovanci Rick Carlisla priložnosti oddelati več treningov, enega od njih pa so odprli tudi za javnost. 

luka dončić Čarovnik Šport Dončić 'ubil' soigralce s potezo, ki vam bo vzela sapo

Trening teksaškega moštva, ki se mu nasmiha preboj v končnico, kjer bo lovil sploh prvo uvrstitev v drugi krog po letu 2011, potekajo v sproščenem vzdušju, veliko pozornosti pa nase navleče slovenski košarkar, ki na parketu znotraj floridskega mehurčka navdušuje z nemogočimi meti.

luka dončić Saga v Orlandu Šport NBA zvezdniku gre Dončić pošteno v nos: "Poglejte ga z Lukom! Phhh!" Richaun Holmes Le kaj je mislil? Šport NBA as mora v karanteno zaradi najbolj neumnega razloga

Carlisle je prve treninge označil za zelo "produktivne" in razkril, čemu v teh dneh spovečajo največ pozornosti.

"Že pred prihodom smo vedeli, da se bomo osredotočili na obrambo in izvajanje prostih metov. Zelo smo kreativni in iščemo prave rutine. Zavedati se moramo njihoega pomena. V napadu nismo dodali nič posebnega. Veliko pregledujemo stvari, kar nam omogoča, da ostranimo nepotrebne elemente. Treba je ohraniti preprostost, obenem pa dodelati podrobnosti," je povedal trener.

luka dončić Iz mehurčka Šport Dončić ob tem vprašanju ni mogel ostati resen harrison barnes porzingis Mehurček Šport Prvi strelec lige končno v Orlandu, še en NBA zvezdnik v karanteni

V Orlandu se več kot očitno vzpenja forma Luke Dončića, ki je na odprtem treningu navduševal tudi v igri ena na ena. Pred vrnitvijo v Dallas je bila njegova fizična pripravljenost pod vprašajem zaradi neposrečene izjave kondicijskega trenerja, a je Dončić zelo hitro razčistil vse dvome.

luka dončić Video Šport NBA naredila video v Dončićevo čast: "Pripravljen izpisati novo poglavje?" Luka Dončić Video Šport Vidi se, da je Evropejec: Dončić znova očaral z neverjetnim košem!
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.