Šport > Košarka
86 ogledov

Prvi strelec lige končno v Orlandu, še en NBA zvezdnik v karanteni

harrison barnes porzingis Epa Harrison Barnes je zadnji uradno potrjeni primer okužbe med NBA igralci.
Košarkarji severnoameriške lige NBA se zbirajo v Orlandu, kjer bodo konec julija na sporedu prve tekme skrajšane sezone.

Prvi strelec severnoameriške košarkarske lige NBA James Harden prispel v Orlando, kjer se bo konec meseca nadaljevalo tekmovanje, Harrison Barnes pa je bil pozitiven na novi koronavirus in bo morala ekipa Sacramento Kings nanj še malo počakati.

Barnes je trenutno v karanteni in čaka na nadaljnja navodila.

Igralci se počasi zbirajo v Disneyjevem zabavišču v Orlandu, kjer bo 22 klubov NBA 11. marca prekinjeno sezono nadaljevalo 30. julija, je sporočila najmočnejša košarkarska liga na svetu.

james harden | Avtor: Profimedia Profimedia
Harden, ki je pred premorom s povprečjem 34,4 točke na tekmo vodil na lestvici strelcev, je v kamp svoje ekipe na Floridi prispel sinoči, pet dni potem, ko se je večina njegovih soigralcev že vselila v hotel, in ga pred treningi čaka še karantena. Ekipa razloga za njegov poznejši prihod ni objavila.

Še vedno pa ni prišel njegov soigralec Russell Westbrook, ki je bil pozitiven na testiranju, zanj se sploh še ne ve kdaj in če bo sploh prišel.

Približno ob istem času kot Harden je v zavarovano okolje v Orlandu prišel tudi član Denverja Nikola Jokić. Srbski zvezdnik je bil prejšnji mesec pozitiven v svoji domovini ter so mu po nekaj negativnih testih v izolaciji vendarle dovolili, da se je pridružil soigralcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.