Šport > Košarka
1738 ogledov

Dončić ob tem vprašanju ni mogel ostati resen

luka dončić Instagram
Slovenski košarkar se je oglasil iz mehurčka v Orlandu.

Luka Dončić je v kratkem video intervjuju odgovoril na nekaj vprašanj vedoželjnih navijačev.

Z zanj značilnim skopim naborom besed je v angleščini med drugim povedal, da se v Orlandu počuti kot na evropskem prvenstvu.

"Več ekip je nastanjenih v istem hotelu. Vsi tičimo skupaj in se srečujemo med seboj. Veliko časa bomo preživeli skupaj. Sploh ni slabo," je dejal.

Razkril je tido, da se na treningu posvečajo iskanju prave kemije med igralci, saj je minilo kar nekaj časa, odkar so nazadnje igrali skupaj. "Koristilo nam bo, da odigramo nekaj tekem," je o predvidenem rednem delu pred začetkom končnice dejal Dončić.

S soigralci veliko pozornosti namenjajo tudi prostim metom, saj imajo v tej prvini igre še ogromno rezerve.

 | Avtor: Instagram Instagram

Spregovoril je tudi o tem, kako si je v Orlandu pričaral občutek domačnosti. "Z ribarjenjem. Poleti pogosto ribarim na Hrvaškem. To počnem skoraj vsak dan," je povedal in dodal:  "Ujel sem nekaj rib. Aligatorja še ne. Kmalu."

Enega od sogovorcev je zanimalo, ali ujete ribe pristanejo v ponvi, kar je Dončića močno nasmejalo. "Ne, ne pojem jih, ker jih ne maram. Želiš ribo?" je odvrnil, a odgovora ni dobil, saj je klicatelj žal že prekinil povezavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice