Šport > Košarka
8037 ogledov

Dončića po pritožbi utišali iz BiH: "Zdaj veš, kako je nam!"

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Zvezdnik Dallas Mavericks je še eden v vrsti košarkarjev, ki se pritožujejo nad pogoji bivanja v Orlandu.

Medtem ko se nekateri košarkarji pritožujejo nad prehrano in nezadovoljivimi hotelskimi sobami, pa je Luko Dončića na prizorišču zaključka NBA sezone presenetila počasnost brezžične internetne povezave.

luka dončić Čarovnik Šport Dončić 'ubil' soigralce s potezo, ki vam bo vzela sapo

Košarkarji so v Orlandu že opravili prva tesitranja za prisotnost koronavriusa in so trenutno v fazi čakanja na rezultate. Hrano dobivajo na vrata in nimajo stikov z zunanjim svetom, kar ima za posledico obilico prostega časa.

luka dončić Šok v Orlandu Šport Kaj takega! NBA zvezdniki ogorčeni, to čaka tudi Dončića

Dončić, znan kot velik ljubitelj videoiger, si je nameraval čas krajšati z igranjem Fife 2020, a je presenečeno ugotovil, da bo nalaganje trajalo kar 16 ur. "Odličen wifi," je na spletu zapisal slovenski košarkar.

Z objavo je vzbudil pozornost bosanskega spletnega portala Sportsport.ba, kjer so prispevek naslovili takole: "Luka Dončić se je v Orlandu srečal s problemom, s katerim se Bosanci in Hercegovci borimo že desetletja."

joel embiid Covid-19 nima šans Šport NBA zvezdnik, ki ni želel v Orlando, prispel v polni "bojni opremi"

"Zdaj vidiš, kako je nam," je v prispevku še zapisal kolega E. Škorić in na koncu dodal: "Če se pritožuje nad hitrostjo interneta v ZDA, kaj bi šele bilo, če bi občutil internetno hitrost v BiH?"

Luka Dončić Sprememba Šport Sijajna gesta Dallasa: Dončić začasno ni več Dončić Ti to resno? Šport NBA zvezdnik izzval bes z objavo hotelske sobe

 | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 3
  • suineg78 14:08 11.julij 2020.

    Dajte revežem (v Orlandu) zmontirat 5G pa "nagarit" na polno. Mimogrede bomo lahko naredili prave "biološke teste" vpliva mikrovalov na človeško telo. Luka & co bodo igral igrice, mi pa bomo lahko spremljali kako pokajo od zdravja. Tako kot Kitajci ...prikaži več v Wuhanu. Win win situacija! :)