Šport > Košarka
12179 ogledov

Dončić 'ubil' soigralce s potezo, ki vam bo vzela sapo

luka dončić Instagram
Košarkarji moštva Dallas Mavericks so opravili prvi trening znotraj kompleksa Wide World of Sports na Floridi.

Košarkarji Dallasa so si uvodni trening v floridskem mehurčku popestrili s priljubljeno igro H-O-R-S-E, po zaslugi spektakularnega koša pa se je v središču pozornosti znašel kdo drug kot slovenski čudežni deček.

joel embiid Covid-19 nima šans Šport NBA zvezdnik, ki ni želel v Orlando, prispel v polni "bojni opremi"

Po pravilih igre H-O-R-S-E mora prvi košarkar opisati karakteristike meta in ga nato tudi uspešno izvesti. Če mu uspe, morajo to ponoviti vsi igralci za njim, v nasprotnem primeru prejmejo eno črko. Kdor pvi zbere vseh pet črk, je izgubil igro.

Običajno si košarkarji izberejo nenavaden ali težko izvedljiv met, ki ga v primeru uspeha tekmeci težko ponovijo. In prav to je uspelo Dončiću. 

Covid-19 Šport Mrežice skorajda neprepoznavne

Slovenski as, ki je pred prekinitvijo sezone igral na nivoju MVP kandidata, si je izbral met, pri katerem se je žoga odbila ob roba betonskega stropa in padla skozi obroč. Izjemno in praktično neponovljivo.

"V čarobnem kraljestvu se dogajajo izjemne reči," se je glasil eden od zapisov na spletu. Posnetek koša je bil objavljen tudi na uradnem profilu moštva na instagramu.

Luka Dončić Sprememba Šport Sijajna gesta Dallasa: Dončić začasno ni več Dončić

Dallas Mavericks imajo takorekoč že zagotovljeno mesto v končnici, tam pa jih čaka zahtevna naloga, saj na preboj v drugi krog čakajo vse od leta 2011, ko so nekoliko presenetljivo osvojil prvi in edini naslov v zgodovini franšize.

Ti to resno? Šport NBA zvezdnik izzval bes z objavo hotelske sobe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luka Magic in the Magic Kingdom 🔮 #MFFL

A post shared by Dallas Mavericks (@dallasmavs) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.