Šport > Košarka
3301 ogledov

NBA zvezdnik izzval bes z objavo hotelske sobe

rajon rondo Epa
Nove pripombe nad nastanitvijo v Orlandu, kjer se trenutno mudijo NBA zvezdniki, a odzivi javnosti tokrat niso več tako razumevajoči.

NBA košarkarji se postopoma privajajo na realnost bivanja v floridskem mehurčku. 

Po aferi s skopo kulinarično ponudbo naj bi imeli udeleženci sklepnega dela letošnje, s pandemijo koronavirusa zaznamovane sezone nov razlog za nezadovoljstvo. Ali pač?

Medtem ko so nekateri posebne okoliščine, kar zadeva omejitve gibanja, nastanitev in druge ugodnosti bivanja, vzeli v zakup, pa se drugi stežka prilagajajo na nove razmere.

Že ob prihodu prvih ekip v športni kompleks znotraj Disney Worlda v Orlandu so bili razkošja vajeni milijonarji šokirani nad jedilnikom, kar je bilo deležno precejšnjega razumevanja s strani spletne javnosti.

luka dončić Šok v Orlandu Šport Kaj takega! NBA zvezdniki ogorčeni, to čaka tudi Dončića

Popolnoma drugačen odziv pa je zdaj izzval veteran Los Angeles Lakers Rajon Rondo, ki se je na družbenih omrežjih pritožil nad kvaliteto nastanitve v Orlandu.

Štiriintridesetletni nekdanji prvak lige NBA (2008) je namreč objavil fotografijo hotelske sobe in pripisal "Motel 6", kar označuje sobe nižjega cenovnega razreda.

Ker gre za povsem solidno, celo nadpovprečno hotelsko sobo, se je zaradi snobizma in zelo jasno izraženega občutka privilegiranosti nanj vsul plaz kritik.

Kawhi Leonard LeBron James Clippers Lakers NBA Šport Eni glavnih favoritov v "mehurček" brez prvega zvezdnika

"Milijonarji jokajo kot otroci, čeprav gre za povsem solidno hotelsko sobo," je Lakerju sporočil nek nezadovoljni uporabnik spleta.

"Rondo, soba je lepša kot tvoj met iz skoka. Kaj se sploh pritožuješ?" je dodal drugi.

Košarkarja je neposredno nagovoril tudi novinar USA Today Nate Scott. "Rajon, prespal sem v Motelu 6 in lahko rečem, da si tista soba želi, da bi izgledala takole. S prijateljem sva spala na svojih oblačilih, ker sva bila skeptična do posteljnine. Tvoj soba je čisto v redu. Zadovoljen bodi, da si nastanjen v takšnem hotelu," mu je sporočil.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice