Šport > Košarka
2207 ogledov

ESPN z listo najboljših v "mehurčku", Dončića prehitela le peščica

luka dončić Instagram
Ameriški športni medijski gigant je pred ponovnim zagonom lige NBA objavil lestvico najboljših košarkarjev, ki bodo sodelovali v odločilnih bojih.

Seznam so sestavili v skladu s pričakovanji, ki jih strokovnjaki in navijači gojijo pred zaključkom rednega dela sezone in končnico. Tako je nastala lista 50 košarkarjev, od katerih se na Floridi pričakuje največ.

luka dončić Video Šport Še en pravljičen met Dončića v Disneylandu

Na vrhu lestvice je pričakovano LeBron James (LA Lakers), sledi mu Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), na tretjem mestu je Kawhi Leonard (LA Clippers). Prvo peterico dopolnjujeta James Harden (Houston Rockets) in Anthony Davis (LA Lakers).

Padale čeljusti Šport Bodoči član hiše slavnih šokiral z izjavo o Dončiću

Na šestem mestu je Joel Embiid (Philadelphia 76ers), za njim pa se je zvrstil Luka Dončić (Dallas Mavericks). V prvo deseterico so bili imenovani še Paul George (LA Clippers), Nikola Jokić (Denver Nuggets) in Jimmy Butler (Miami Heat).

Izven elitne deseterice sta se znašla tudi takšna asa kot sta Damian Lillard (Portland Trail Blazers) in Russell Westbrook (Houston Rockets). Od ostalih igralcev Dallasa je najvišje uvrščen Kristaps Porzingis na 24. mesto.

Ena na ena Šport Dončić v slabi formi? Pa kaj še! Poglejte tole

Tekme rednega dela lige NBA se bodo začele 30. julija po lokalnem času, vse se bodo odigrale v kompleksu Walt Disney World Resort v Orlandu. Pred tem bodo ekipe odigrale še nekaj pripravljalnih tekem.

Dallas Mavericks bodo srečanja v konkurenci začeli v noči na 1. avgusta po srednjeevropskem času, ko se bodo pomerili s Houston Rockets.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice