Šport > Košarka
857 ogledov

Dončićevega 'dvojnika' spet zamenjali za Slovenca

Luka Dončić Cavaliers Mavericks Reševalni pas/Twitter
Nemški krilni center Dallasa kljub vsem naporom ne more ubežati senci Luke Dončića.

Nemškemu košarkarju Maxiju Klebru se je znova zgodilo to, česar je v letošnji sezoni že vajen.  Krilnega centra teksaške ekipe so namreč v Orlandu spet zamenjali za Luko Dončića, s katerim si delita slačilnico v Dallasu.

Kleber je pred nekaj meseci na družbenih omrežjih potožil, da ga navijači in novinarji večkrat prosijo za intervju oziroma avtogram, ker mislijo, da je Dončić.

Kmalu zatem se je v javnosti celo pojavil v majici s sporočilom "Jaz nisem Luka Dončić", le da bi je bila namesto imena in priimka našega košarkarja natisnjena Dončićeva slika.

Maxi Kleber Težave Šport Soigralec se je pritožil zaradi Dončića

Nemec si je, tako kot Luka in nekateri drugi igralci Dallasa, dneve v Orlandu popestril z ribolovom. Ko se je na spletu pohvalil s svojo trofejo, pa je naletel na že znan prizor. "Lep ulov, Luka," so mu čestitali navijači.

luka dončić kleber Šokiran Šport Kleber ni vedel, kaj se dogaja: "Saj veste, da nisem Luka?" Ena na ena Šport Dončić v slabi formi? Pa kaj še! Poglejte tole

 | Avtor: Reddit.com Reddit.com

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.