Šport > Košarka
1035 ogledov

Še en zvezdnik okužen s covidom-19

Russell Westbrook James Harden Houston Rockets Epa
V najmočnejši košarkarski ligi na svetu je pred nadaljevanjem sezone veliko zapletov.

Ameriški košarkarski zvezdnik Russell Westbrook je bil po zadnjih testih pozitiven na novi koronavirus, je sporočil na družbenih omrežjih. Košarkar Houston Rockets v severnoameriški košarkarski ligi NBA ni dopotoval v Orlando skupaj s soigralci. Med njimi pa ni bilo niti drugega velikega zvezdnika moštva Jamesa Hardna.

Danes je trener moštva Houston Rockets Mike D'Antoni za ameriške medije v Orlandu dejal, da ga odsotnost Westbrooka in Hardna ne skrbi in da to ne bo imelo vpliva na priprave moštva na nadaljevanje sezone. Razloga za odsotnost obeh zvezdnikov pa ni podal.

luka dončić Saga v Orlandu Šport NBA zvezdniku gre Dončić pošteno v nos: "Poglejte ga z Lukom! Phhh!"

Kasneje je Westbrook potrdil, da se je okužil z virusom sars-cov-2. "Bil sem pozitiven na covid-19 pred odhodom v Orlando. Trenutno se počutim v redu, sem izoliran od ostalih in komaj čakam, da se kmalu pridružim soigralcem, ko mi bodo to dovolili," je sporočil 31-letni organizator igre.

Houston je pred prekinitvijo lige NBA zasedal peto mesto zahodne konference. Liga se bo po začrtanem programu vodstva tekmovanja predvidoma nadaljevala 30. julija v športnem kompleksu zabaviščnega parka Walt Disney v Orlandu.

Houston bo 31. julija prvi obračun v "mehurčku" lige NBA odigral proti moštvu Dallas Mavericks, za katere igra slovenski zvezdnik Luka Dončić.

luka dončić Iz mehurčka Šport Dončić ob tem vprašanju ni mogel ostati resen
Komentarjev 1
  • Avatar Milteolla
    Milteolla 00:47 14.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.XXdate.pw