Šport > Košarka
964 ogledov

Shaquille O'Neal pomagal pri prometni nesreči

Shaquille O'Neal PrtSc
V objavljenem videu je videti, kako prispe policija in kako se košarkar simpatično pozdravi z organi reda in miru.

Da so največji športni zvezdniki povsem običajni ljudje, je dokazal tudi nekdanji košarkar lige NBA Shaquille O'Neal. V ponedeljek se je na domači Floridi izkazal tudi kot pomočnik pri prometni nezgodi.

Kot so na družbenem omrežju Facebook zapisali na policiji v Alachua Countyju, je 48-letni O'Neal v ponedeljek videl okvaro avtomobila, nesebično ustavil ter pomagal voznici. "Ustavil je, da preveri, če je z voznico vse v redu in skupaj z njo počakal, da pride policija," je zapisal lokalni šerif.

Richaun Holmes Le kaj je mislil? Šport NBA as mora v karanteno zaradi najbolj neumnega razloga

Yesterday, Shaquille O'Neal was traveling through Alachua County on I-75 when he witnessed a crash. He stopped to check...

Posted by Alachua County Sheriff on Tuesday, July 14, 2020

V objavljenem videu je videti tudi, kako prispe policija in kako se košarkar simpatično pozdravi z organi reda in miru. Ko je prišla uradna policijska pomoč, se je O'Neal le še poslovil in nadaljeval svojo pot. Razlog za nesrečo pa je bila po videnem sodeč počena pnevmatika.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 11:02 15.julij 2020.

    Kolesaril sem po Dalmaciji in ob srečanju dveh avtov , je enemu odbilo zunanje ogledalo ! Eden je peljal naprej , drugi črn terenc je pa le ustavil , ko je videl da jaz pobiram njegovo ogledalo , ki je ...prikaži več bilo začuda celo . Do mene je pripeljal nazaj v rikvercu izstopil , no bil pa je Hrvaški notranji minister ! Vedel sem da mi je od nekje poznan , pa sem ga vprašal od kje .

Sorodne novice