Šport > Košarka
2412 ogledov

Še en pravljičen met Dončića v Disneylandu

Luka Dončić met trening PrtSc
Skoraj vsak dan nam mladi Ljubljančan postreže z izjemnimi meti.

Dallas Mavericks se na Floridi pripravljajo na odločilne boje prekinjene NBA sezone. Treningi teksaškega moštva potekajo v sproščenem vzdušju, del vadbe je odprt tudi za javnost.

Glavna zvezda v četi Ricka Carlisla je seveda Luka Dončić. V preteklih dneh je po spletu zaokrožilo veliko posnetkov njegovih mojstrskih metov. Videli smo tako koš z nogo, kot zadetek z odbojem od stropa dvorane.

Prav na dan, ko je Paul Pierce dejal, da je Dončić najbolj ofenzivno talentiran igralec v celotni ligi, je 20-letni organizator igre spet zablestel.

Padale čeljusti Šport Bodoči član hiše slavnih šokiral z izjavo o Dončiću

Na treningu se je odločil za met s sredine igrišča, za popestritev izziva pa se je morala žoga odbiti od parketa. In seveda, met je bil natančen.

Dallas bo prvo pripravljalno tekmo po prekinitvi sezone odigral čez dober teden dni proti Los Angeles Lakers, prvo srečanje v konkurenci pa bo v noči na 1. avgust po srednjeevropskem času igral proti Houston Rockets.

Ena na ena Šport Dončić v slabi formi? Pa kaj še! Poglejte tole
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice