Šport > Košarka
1267 ogledov

Kar je okuženi zvezdnik počel prejšnji mesec, mu ni v ponos

russell westbrook Epa
Natanko mesec dni pred uradno potrditvijo okužbe se je košarkar Houston Rockets udeležil zabave v mestu greha.

V ponedeljek je ligo NBA prestreslo razkritje člana Houston Rockets Russella Westbrooka, ki je potrdil, da je okužen s covidom-19.

Dvakratni najboljši strelec lige je trenutno v karanteni in se počuti dobro.

Russell Westbrook James Harden Houston Rockets NBA Šport Še en zvezdnik okužen s covidom-19

Westbrook zaradi diagnoze ni mogel odpotovati v Orlando, kamor s soigralci ni prispel niti prvi zvezdnik moštva James Harden. "Brada", aktualni prvi strelec sezone, se je dva dni kasneje vendarle pojavil v "mehurčku", vendar v moštvu niso podali nobenega razloga za njegov poznejši prihod.

harrison barnes porzingis Mehurček Šport Prvi strelec lige končno v Orlandu, še en NBA zvezdnik v karanteni

Westbrooka v naslednjih dveh tednih čaka bitka s časom. Prve tekme nadaljevanja bodo odigrane 31. julija, vprašanje pa je, ali bo zvezdnik do takrat že nared za vrnitev v ekipo.

Po poročanju lasvegaškega Review-Journala se je Westbrook natanko mesec dni pred razkritjem okužbe udeležil zabave v klubu Encore Beach Club v prestižnem hotelu Wynn Las Vegas.

Špekulira se, da je prav na zabavi, na kateri ni nosil zaščitne maske ali upošteval priporočene varnostne razdalje, staknil okužbo.

Ena na ena Šport Dončić v slabi formi? Pa kaj še! Poglejte tole

Košarkar je ob bazenu poziral s skupino prijateljev, med katerimi so bili nekdanji NFL-ovec Reggie Bush, izdelovalec nakita Greg Yuna, dvigovalca uteži Mike Rashid in Valeriu Guto ter gostitelj Jai Shaun White.

Skupaj so v enem izmed VIP bungalovov pozirali za fotografijo.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Nihče drug iz omenjene skupine za zdaj ni potrdil okužbe s koronavirusom. Vsi so v hotel prispeli prvi konec tedna po ponovnem odprtju, ko je bilo nošenje zaščitnih mask priporočljivo, a ne obvezno.

luka dončić Saga v Orlandu Šport NBA zvezdniku gre Dončić pošteno v nos: "Poglejte ga z Lukom! Phhh!"

Na poizvedbo, ali se je Westbrook okužil med bivanjem v hotelu, so predstavniki Wynna odgovorili le, da gre za zaupne podatke, ter zagotovili, da imajo v primeru okužbe izdelan protokol za zagotavljanje varnosti vseh obiskovalcev.

Zanimivo je, da je Westbrook v objavi svoje sledilce pozval k nošenju maske, česar sam še nedavnega ni upošteval.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.

A post shared by Russell Westbrook (@russwest44) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice