Šport > Košarka
289 ogledov

Okužen ključen košarkar vodilne ekipe

Eric Bledsoe Milwaukee Bucks Epa
Najboljša zasedba dosedanjega poteka sezone se bo morala nekaj časa znajti brez pomembnega člena.

Branilec Milwaukee Bucks, Eric Bledsoe, je bil pozitiven na novi koronavirus in zato še ni pripotoval na Florido v Orlando, kjer se bo konec meseca v mehurčku nadaljevala severnoameriška košarkarska liga NBA.

luka dončić Izbor Šport ESPN z listo najboljših v "mehurčku", Dončića prehitela le peščica

Bledsoe, član prve peterke Milwaukeeja, je pred prekinitvijo sezone v povprečju na tekmo dosegal 15,4 točke, 4,6 skoka in 5,4 podaje.

"Ne kažem simptomov in se počutim dobro. Veselim se, da se bom pridružil soigralcem v Orlandu, ko bom izpolnjeval vse protokole lige NBA," je za ameriško športno mrežo ESPN dejal Bledsoe. V četrtek je košarkar na Instagramu pozval ljudi k nošenju maske in temu, da ostanejo varni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eric Bledsoe (@thebledshow) on

Ekipa Milwaukee Bucks, ki zaseda prvo mesto lestvice NBA, je v Orlando prispela 9. julija.

luka dončić Video Šport Še en pravljičen met Dončića v Disneylandu

Prihodnji teden, 23. julija, bo ekipa Milwaukeeja igrala pripravljalno tekmo proti San Antonio Spurs, 31. julija pa jo čaka prva tekma v NBA po premoru proti Boston Celtics. Ko bo Bledsoe prispel v Orlando, bo po protokolu vsaj dva dni preživel v karanteni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice