Šport > Košarka
455 ogledov

Zion zaradi osebnih razlogov zapustil "mehurček"

Zion Williamson Reševalni pas/Twitter
Adut New Orleansa se sooča z boleznijo v družini, vsak dan bo moral opraviti test.

Prvi izbor na lanskem naboru severnoameriške košarkarske lige NBA Zion Williamson je zaradi osebnih razlogov danes zapustil tako imenovani "košarkarski mehurček" v Orlandu, razlog za njegov odhod pa je bolezen v družini.

luka dončić Video Šport Še en pravljičen met Dončića v Disneylandu

Dvajsetletni igralec New Orleansa se bo v najkrajšem možnem času vrnil na Florido, so danes poročali številni ameriški mediji.

Po zdravstvenem protokolu v NBA se bo Williamson, ki je v tej prekinjeni sezoni po marčevskem izbruhu pandemije novega koronavirusa zavoljo poškodbe desnega kolena manjkal kar na 45 tekmah, se bo svojim soigralcem lahko pridružil po dvodnevni obvezni karanteni, a le pod pogojem, da bo v času svoje odsotnosti vsak dan opravil test na novi koronavirus. V nasprotnem primeru ga čaka obvezna sedemdnevna karantena.

V zabavišču Walt Disney v Orlandu bo 22 klubov prekinjeno sezono nadaljevalo 30. julija. Najprej bodo na sporedu tekme rednega dela, klasična končnica pa bo na sporedu med 17. avgustom in najkasneje do 13. oktobra.

V Orlandu bodo nastopili trije slovenski košarkarji: Luka Dončić igra za Dallas, Goran Dragić za Miami, Vlatko Čančar pa za Denver.

Padale čeljusti Šport Bodoči član hiše slavnih šokiral z izjavo o Dončiću
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice