Šport > Košarka
1684 ogledov

NBA očitno ne želi, da bi se to razvedelo med igralci

mccollum Instagram
Košarkarskemu zvezdniku Portland Trail Blazers se v Orlandu godi bolje od nekaterih njegovih kolegov.

Krepijo se namigovanja, da so nekateri košarkarji v hotelih znotraj "floridskega mehurčka", kjer se moštva pripravljajo na nadaljevanje sezone, deležni večjega razkošja kot večina.

Govorice so se močno razplamtele po objavi lige NBA, ki očitno ni želela razkriti, da Damian Lillard v hotelu Yacht Club, kjer je nastanjena ekipa Portland Trail Blazers, uživa v razkošju predsedniškega apartmaja.

Nekateri košarkarji, kot je na primer član Los Angeles Lakers Rajon Rondo, so sicer negodovali nad hotelsko ponudbo v Orlandu. Rondo je v objavi na družbenih omrežjih namigoval, da gre za nastanitev nižjega cenovnega razreda.

Ti to resno? Šport NBA zvezdnik izzval bes z objavo hotelske sobe

Tudi to je bržkone eden od razlogov, zakaj je NBA želela prikriti, da so nekateri igralci v Orlandu deležni večjega razkošja kot drugi.

Lillard je 15. julija v Orlandu praznoval 30. rojstni dan. Ob jubileju mu je čestitke izrekel tudi soigralec CJ McCollum, ki se je slikal pred okrašenimi vrati Lillardove hotelske sobe.

 | Avtor: Instagram Instagram

Fotografijo je na spletu delil tudi uradni profil lige NBA, še prej pa so brez vsakršnega pojasnila z vrat odstranili zapis "predsedniški apartma", kar je seveda spet vodilo v pestro spletno razpravo.

V priloženem posnetku si lahko ogledate, kako izgleda Lillardova soba v hotelu Yacht Club.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice